Quique Sanchez Flores får sparken av Watford

Quique Sanchez Flores får sparken av Watford

Efter mindre än ett år på tränarposten

Watfords tränare Quique Sanchez Flores kommer inte att fortsätta att träna klubben nästa säsong, meddelar Watford officiellt på sin hemsida, utan matchen på söndag blir hans sista på Vicarage Road.

Quique Sanchez Flores kommer inte att träna Watford nästa säsong meddelar klubben på sin hemsida. De har bekräftat att spanjoren kommer att lämna klubben i slutet av säsongen, vilket innebär att matchen mot SunderlandVicarage Road på söndag blir den sista matchen för spanjoren med klubben. Sanchez Flores tog över Watford i början av denna säsongen, alltså för mindre än ett år sedan, och han har gjort ett bra jobb med att styra det nyligen uppflyttade laget till en säker position i mitten av tabellen på en 13:onde plats.

Trots detta har 51åringens framtid i klubben varit ifrågasatt under senaste tiden, kanske framförallt för att Watfords form har tagit sig en rejäl dipp i den andra halvan av säsongen, vilket inte anses vara okej då de gjorde en så stark första halva av säsongen. Watford har, utan att ge någon grund till avskedningen, släppt ett uttalande om Sanchez Flores där de tackar honom för hans tid i klubben och för att han hjälpt dem med deras målsättning som innan säsongen var att hålla sig kvar i Premier League.

Det pågår just nu många förändringar i tränarvärlden, där vi fick se Roberto Martinez gå under gårdagen och idag har både Andreas Alm och Quique Sanchez Flores officiellt blivit visade utgången.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply