Premier League-spelaren dödshotades

Joey Barton har genom åren anklagats för att både vara kaxig och spela fult, som i till exempel en match mot Manchester City 2012 då han sparkade Sergio Agüero, armbågade Carlos Tevez samt skallade Vincent Komapany. Som straff fick han en 12 matcher lång avstängning av FA.

Under säsongen 2012/2013 spelade engelsmannen i Marseille, men allt var inte frid och fröjd i den sydfranska klubben, bland annat fick han motta ett dödshot från en man bosatt i Paris. I ett brev som Barton själv publicerade idag på Twitter kan man läsa.

”Mr Barton. Ett litet vänskapligt råd: så snart som du avslutar din säsong med Marseile, råder jag dig att lämna Frankrike så snabbt som möjligt. Om du inte lämnar Frankrike innan den första juni, kommer jag personligen att åka till Marseille för att slå dig i huvudet med ett baseballträ. Sedan kommer jag att knivhugga dig till döds. Förstår du? Om du inte har lämnat Frankrike och återvänt till ditt land ska jag döda dig, motherf*cker.”

Joey Barton svarade sedan på Twitter genom att skriva. 

”Funderar att svara genom att skicka ett brev där bara står: D’ue Wansum? Cos’ if u du I’ll give it yeh!” Vilket kan översättas till ungefär. ”Ville du något? För om du gör det så kan jag ge det till dig.”

Han avslutade sedan med att publicera en bild på mannens lägenhet tagen från Google Earth med texten. ”Förresten, hans ställe ser trevligt ut…”

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply