Polacken vill lämna – Premier League-klubbar intresserade

Ludovic Obraniak lämnade Bordeaux för Werder Bremen i januari 2014 och har nu spenderat en halv säsong i Tyskland. Trots att han inte har varit där så länge så säger han nu att han vill lämna klubben. Mittfältaren har fått sparsamt med speltid och säger själv att både West Ham och Sunderland har visat intresse för honom. Dock har han ett kontrakt till sommaren 2016 så Bremen lär inte ha bråttom att sälja honom.

Övergångsfönstret har nyligen stängts och 29-åringen måste därför vänta till januari, något som han dock är förberedd på att göra. Obraniaks mål är att spela EM med Polen 2016 och för att kunna få någon speltid då så behöver han speltid nu, i klubblaget.

-Sunderland och West Ham har hört av sig, men vi lyckades inte nå någon överrenskommelse, säger Obraniak enligt Sky Sports.

Frågan är dock om det är ett misstag att säga att han vill lämna, nu kanske Werder Bremen fryser ut honom. Det tror dock inte Obraniak. Han säger att det är så han är, det är hans karaktär. Han gillar att peka ut saker.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365