Pedro på väg till United – kan få sällskap av Pepe

United kan värva från både Barça och Real samtidigt

Att Barcelona-yttern Pedro är på väg till Manchester United är en illa dold hemlighet. Nu rapporterar Daily Mirror att spanjoren snart är klar för United – som också kan försöka värva Real Madrid-försvararen Pepe.

Med argentinaren Ángel di María på väg till Paris Saint-Germain så är managern Louis van Gaal på jakt efter en ersättare till sitt Manchester United inför den stundande säsongen. Den spelare som det ryktats allra mest om är tveklöst Barcelona-yttern Pedro, 28, som ser ut att lämna Katalonien för spel i Premier League-klubben. 

Spanjoren har haft det svårt att ta en ordinarie plats i tremanna-anfallet som ofta bestått av Lionel Messi, Luis Suárez och Neymar och det är den troliga anledningen till att han nu söker en väg bort.

Pepe också aktuell för en flytt till Old Trafford

Nu kommer rapporter från brittiska Daily Mirror som hävdar att Pedro kommer skriva på för United inom de närmaste 48 timmarna för en summa på 20 miljoner pund (270 miljoner kronor). 28-åringen har erbjudits ett fyraårskontrakt med option på ytterligare ett år och är ivrig på en flytt för att stärka sina chanser till en plats i den spanska EM-truppen nästa sommar.

van Gaal är säker på att nå en överenskommelse med spanjoren och kan också ta sig en funderare angående den portugisiske Real Madrid-försvararen Pepe, 32, som sägs vara aktuell för en flytt till Old Trafford.

Högst upp på Uniteds önskelista var förstås mittbackskollegan till Pepe i Real Madrid, nämligen Sergio Ramos, men 29-åringen har nyligen förlängt sitt kontrakt med klubben och blivit utsedd till lagkapten. Därför kan de engelska jättarna nu vända sig mot Pepe för att försöka få in den där mittbacken som de är i desperat behov av att värva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365