Officiellt: Premier League-nykomlingen förlänger med målvakt

34-årige Heurelho Gomes stannar i Warford

Heurelho Gomes kom till Watford inför förra säsongen och har sedan ankomsten blivit en nyckelspelare för Watford. Nu bekräftar klubben att 34-årige Gomes skriver på ett nytt kontrakt och blir Premier League-nykomlingen trogen till och med 2018.

Heurelho Gomes, 34, har skrivit på ett nytt kontrakt med Premier League-nykomlingen Watford, det bekräftar klubben på sin officiella hemsida. Där skriver man att man är nöjda att kunna meddela att målvakten skrivit på ett nytt treårskontrakt. Den brasilianske målvakten anslöt inför förra säsongen från Tottenham och stod direkt för en mängd fina insatser mellan stolparna, totalt blev det hela 15 nollor på 44 matcher och han kom tvåa i klubbens egna tävling om årets bästa spelare, precis efter anfallaren Troy Deeney.

Gomes kom alltså till Watford från Tottenham. Väl där blev det under sex säsonger på White Hart Lane totalt 135 matcher mellan stolparna, bland annat nästan 100 Premier League-matcher. Dessutom har den brasilianske målvakten stått i både Champions League och Europa League. En viktig erfarenhet för nykomlingen Watford. Och han är lycklig över att få följa med klubben upp i engelsk fotbolls finrum.

– Det är fantastiskt att vara här och jag hoppas vara här under en lång tid. Jag tror att om man trivs på ett ställe, måste man fortsätta på det stället, och jag trivs här, säger Gomes i en intervju på klubbens hemsida.

34-årige Gomes kom till England och Premier League först efter spel i Cruzeiro, Hoffenheim och PSV Eindhoven. Hans landslagsdebut kom redan 2003 och han var även en del av det lag som spelade VM-slutspel i Sydafrika 2010.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply