bet365

MFF förbereder inför sommaren – söker mittback och målvakt

Sportchefen Daniel Andersson står redo inför sommarens övergångsfönster

Malmö FF riskerar att tappa spelare på viktiga positioner i sommar. Redan nu kollar klubben, med Daniel Andersson i spetsen, på ersättare och högst upp på listan står en mittback och en målvakt.

Robin Olsen och Filip Helander står båda två med utgående kontrakt i Malmö FF. Ingen av spelarna har varit nära en kontraktsförlängning i klubben, utan istället har de uttryckt sig vara intresserade av att ta nästa steg i karriären – sannolikt redan i sommar.

Om klubben skulle tappa landslagsmålvakten Robin Olsen, som lockat till sig intresse från Premier League- och Serie A-klubbar, så kommer klubben sannolikt vilja värva en ny rutinerad målvakt, där det har snackats om Andreas Isaksson. Samtidigt riskerar klubben att, förutom Filip Helander, förlora mittbacken Erik Johansson, något som tvingar Daniel Andersson att stå redo med mittbackar på värvningsfronten i sommar.

”Jag vet nog vad som kommer att hända”

– Det är klart att vi tittar på mittback och målvakt. Både Filip Helander och Robin Olsen har ju kontrakt som går ut efter säsongen, säger sportchefen Daniel Andersson till Sydsvenskan och fortsätter.

– Jag vill inte säga att jag räknat bort dem hundraprocentigt än. Det får komma rätt bud också. Men jag vill vara så väl förberedd som möjligt på det som kommer att hända, förklarar Andersson innan han får frågan om han har bra koll på vad som kommer att ske i sommar.

– Det tror jag nog att jag har. Jag vet nog vad som kommer att hända.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply