bet365

Officiellt: Florian Thauvin flyttar till Premier League – Cabella åt motsatt håll

bet365

Marseille-talangen har tagit klivet från Ligue 1 till Premier League, då den engelska klubben har bekräftat övergången på sin officiella hemsida.

Olympique Marseille har tappat många nyckelspelare under sommarens transferfönster, då bland annat Dimitri Payet lämnat för West Ham och André Ayew lämnat för Swansea. Även André-Pierre Gignac har lämnat klubben som bosman för mexikanska Tigres.

Man har även värvat in några spelare, som Abou Diaby vars kontrakt med Arsenal gick ut tidigare i sommar. Även Lucas Ocampos har lånats in från AS Monaco, för att ersätta de tidigare nämnda Payet och Ayew.

Tappar ytterligare en stjärna

Nu får dock Marseille ge sig in i transfermarknaden för att ersätta ännu en stjärna. Florian Thauvin, som väntades vara nyckelspelaren i Marseilles offensiv under denna säsong, har nämligen lämnat klubben för spel i den engelska klassikerklubben Newcastle United.

Spelaren har presenterats på engelsmännens officiella hemsida, där man även bekräftar att han skriver på ett femårskontrakt.

– Det är en stor ära att veta att Newcastle varit efter mig så lång tid och att de ville ha mig så mycket, säger 22-åringen till hemsidan.

Ersättaren kan dock redan vara på plats, då Newcastles Remy Cabella uppges vara på plats i Marseille för en läkarundersökning.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365