Newcastle frågar om ​​Daniel Sturridge

Newcastle frågar om ​​Daniel Sturridge

Daniel Sturridge på Newcastle Uniteds radar

Efter att Daniel Sturridge ryktats vara på väg från Liverpool har flertalet klubbat gett sig in i kampen om att värva spelaren, senast på listan är Newcastle United.

Den skadebenägna anfallaren Daniel Sturridge ser ut att lämna Liverpool efter säsongen. Den engelske landslagsmannen har varit borta under större delar av säsongen på grund av skador och efter att Jürgen Klopp öppet kritiserat spelaren och hans skadeproblem sägs det att Liverpool vill sälja Daniel Sturridge. Samtidigt skriver även flera engelska tidningar att Daniel Sturridge vill lämna Liverpool och kan gå till Arsenal. Nu har en ny klubb lagt in sig i jakten på att värva anfallaren.

Enligt uppgifter till engelska medier ska Newcastle United lagt sig in i jakten på Daniel Sturridge som med största sannolikhet kommer att lämna Anfield-klubben till sommaren. Sturridge har spelat knappt 40 procent av matcherna sen han kom till klubben och nu sägs Jürgen Klopp vilja hämta in nya spelare till sommaren, vilket gör att en flytt för Sturridge kommer allt närmre.

Flera klubbar har ryktats vara intresserade av spelaren men nu ska Newcastle ha lagt ett formellt bud på 30 miljoner pund för att köpa loss 26-åringen vars kontrakt går ut 30 juni 2019. Magpies ägare sägs vara beredda att spendera pengar och under vinterfönstret tog man bland annat in Jonjo Shelvey och Andros Townsend för att försöka undvika nedflyttningsplats, något som man för tillfället endast ligger en poäng ifrån.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply