Mourinho till ny attack mot Arsene Wenger

Jose Mourinho uttalar sig på nytt efter vinsten mot Arsenal

Jose Mourinho och Arsene Wenger har under en längre tid haft en dispyt och nu har portugisen ännu en gång uttalat sig om rivaltränaren.

Under fredagen höll Jose Mourinho presskonferens på Chelseas träningsanläggning Cobham Training Centre inför mötet med Newcastle United i helgen, men det var dock inte motståndarna eller matchens domare som var i fokus, det var en av portugisens mindre populära motståndartränare och Mourinho höll inte inne orden när han skulle säga sitt om Wenger.

– Han (Wenger) är den enda tränaren som kan gråta och förlora utan att vinna några titlar men ändå fortsätta sitt jobb och vara kung, säger Mourinho som jämför fransmannens situation med några andra tränare från Premier League.

– Vilken annan tränare som helst är under press, Steve McClaren är under press, Pellegrini är det med, Brendan Rodgers också, vi måste uppnå målen som är satta inför säsongen. Jag känner sympati för samtliga av de då det är ett svårt jobb. Det finns dock en tränare som inte är med på listan vilket är bra för honom, säger Mourinho utan att nämna Arsenal-tränarens namn.

– Ni vet redan om det, personen han prata om domarna både före och efter matchen. Han kan putta på folk i det tekniska området, skrika och gråta både dag och natt, och ingenting händer. Han fortsätter att vara kungen, fortsätter Chelsea-tränaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply