”Nathaniel Clyne vill till Manchester United”

Southampton-spelaren har enligt nära källor gjort United till sitt förstahandsval i sommar

Den 24-årige ytterbacken Nathaniel Clyne har under våren rapporterats vara en jagad spelare av toppklubbar som Manchester United och Tottenham. Nu har spelaren dock, enligt en källa till Goal, förklarat att Manchester United är hans förstahandsval.

Nathaniel Clyne förhandlar för närvarande med Southampton om en mångårig kontraktsförlängning, samtidigt som tränaren Ronald Koeman har erkänt att det blir svårt att behålla ytterbacken i klubben efter intresset från de stora Premier League-klubbarna.

Det har under våren alltså ryktats om stort intresse för Clyne från framförallt Tottenham och Manchester United, där den sistnämnde klubben möjligtvis skulle kunna komma att erbjuda Javier Hernandez, för närvarande utlånad till Real Madrid, i utbyte.

”Tydligt vad han tänker”

Efter det stora intresset för Clyne så sägs spelaren nu vara helt klar över var han själv vill gå då en källa nära till försvararen har förklarat situationen för Goal.

– Spelaren har gjort det känt att United är hans förstaval. Affären är inte klar än, men det är en tydlig indikation på vad han tänker, berättar källan enligt Goal.

24-årige Nathaniel Clyne har under säsongen spelat 30 matcher för Southampton och på dessa gjort två mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply