Premier League nästa för legendaren?

Tottenham kan bli nästa klubbadress för Klose

Legendaren Miroslav Kloses kontrakt med Lazio går ut i sommar, något som givetvis gör många klubbar intresserade. Nu har Tottenham enligt The Guardian ställt sig i kön till 36-åringen.

Miroslav Klose har en helt fantastisk karriär bakom sig. Som den måltjuv han är har han hunnit göra hela 200 mål i diverse tävlingar på klubblagsnivå i bland annat Bayern München och Lazio, och som om inte det vore nog har den 36-årige anfallaren dessutom lyckats göra hela 71 landslagsmål på 137 landskamper för sitt Tyskland. Av de 71 målen är hela 16 gjorda i de fyra världsmästerskap han deltagit i, vilket gör honom till VMs bästa målskytt någonsin, strax före Ronaldo. Nu – 17 år efter hans seniordebut för FC 08 Homburg – kan ett nytt kapitel i sagan om Miroslav Klose vara på väg att skrivas.

Tottenham hoppas vara först på bollen
Den Polenfödde tyskens kontrakt med hans nuvarande klubb Lazio går nämligen ut efter den här säsongen, och det lär vara flera klubbar som kommer vara intresserade. Och enligt den brittiska morgontidningen The Guardian, som vanligtvis brukar vara relativt trovärdiga när det gäller Silly Season, hoppas Tottenham Hotspurs vara först på bollen när anfallarens kontrakt väl går ut. Premier League-sjuan kommer dessutom vara beredda att erbjuda en hel del pengar, något som kan komma att bli avgörande för Klose när han ska välja klubb.

Upp till Klose att välja
Londonklubben lär dock få en del konkurrens av andra klubbar. Enligt tidningen är den brasilianska storklubben Sao Paolo samt Tottenhams Premier League-konkurrent Aston Villa också beredda att hugga på Klose. Nu är det bara för de tre klubbarna att hoppas på att 36-åringen väljer just dem, då det helt är upp till Klose själv att välja vart han vill spela härnäst – eftersom han när kontraktet med Serie A-tvåan Lazio går ut står på egna ben igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply