Ronaldo: ”Jag skulle älska att spela med Cristiano Ronaldo”

bet365

Legendaren avslöjar vem av dagens stjärnor han helst skulle spela med

Den 38-årige, pensionerade, fotbollsstjärnan Ronaldo får besvara frågan om vem av dagens fotbollsstjärnor han helst skulle spela med. Valet föll på en viss Real Madrid-stjärna.

En makalös fotbollskarriär tog slut 2011 när den brasilianske anfallaren Ronaldo, som under karriären hann med att representera klubbar som Barcelona, Real Madrid, Milan och Inter, bestämde sig för att lägga skorna på hyllan.

”Min tid är förbi”

Numera är 38-åringen delägare för den amerikanska klubben Fort Lauderdale Strikers och uppgifter har hävdat att spelaren skulle kunna göra en tillfällig comeback. Det bekräftas nu av legendaren själv, som dock föga överraskande räknar bort en återkomst till den riktiga toppfotbollen.
— Om [Fort Lauderdale] når slutspelet, då ger jag det kanske ett försök igen, men jag måste träna mycket hårt. Men min tid är förbi, säger Ronaldo till spanska AS.

”Det skulle vara spektakulärt!”

Den brasilianske legendaren, som var med och vann fotbolls-VM 2002, fick sen frågan om var han skulle vilja spela idag. han avslöjade då att det finns en viss stjärna i Real Madrid som han gärna haft som anfallspartner.
— Om jag kunde spela var som helst idag? Jag skulle älska att spela bredvid Cristiano Ronaldo. Det är inte möjligt, men det skulle vara spektakulärt!

”Älskar att se hur de gör mål”

En given fråga som givetvis ställdes även den här gången är den om Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. Den frågan hade dock inte 38-årige Ronaldo lust att besvara, utan lovordade istället båda spelarna.
— Det är underbart att se hur de spelar och hur de gör mål. Jag älskar att se båda två spela.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply