Zlatan osäker på framtiden: ”Ingenting är klart ännu”

bet365
Zlatan osäker på framtiden: "Ingenting är klart ännu"

Anfallaren verkar inte säker på framtiden

Manchester Uniteds anfallare Zlatan Ibrahimovic har uppgett att det ännu inte finns någon lösning på hans framtid i Manchester United, även om den svenske anfallaren säger att han har gjort nog för att utlösa en kontraktsförlängning.

Zlatan Ibrahimovic flyttade i somras från Paris Saint-Germain till Manchester United som en bosman-värvning i en uppmärksammad flytt. Han anslöt till den nye tränaren José Mourinhos trupp på ett ettårskontrakt som kommer att gå ut till sommaren, och det står ännu inte klart huruvida 35-åringens kontrakt kommer att förlängas. I kontraktet finns en klausul som möjliggör en förlängning på ytterligare ett år, men villkoren för denna förlängning är mycket oklara. Tränare Mourinho menade dock på att han är säker på att Ibrahimovic kommer att stanna i klubben.

– Något liknande. Jag måste göra 100 mål! Optionen är redan genomförd. Men ingenting är klart ännu. Från min sida. Vi får vänta och se. Se vad som händer, svarade den svenske anfallaren på frågan om han hade uppfyllt optionen genom antalet mål han gjort, via engelska The Guardian.

Ibrahimovics lagkamrat Anthony Martial har fått ett uppsving, efter en tuff början på säsongen, och Ibra kommenterade på den unge anfallarens attityd.

– Han går inte runt med huvudet nere. Han är positiv, tränar hårt och har mycket energi. Uppenbarligen vill han spela, fortsatte anfallaren.

– Det är inte som att vi går runt till alla och pratar. Det handlar om ögonblicket, då situationen är där. När vi äter frukost sitter han bredvid mig och vi pratar. Alla pratar med alla. Det är inte som att du går till någon och försöker att muntra upp honom. Det är en god atmosfär, killarna är väldigt professionella. Positiva vibbar, avslutade anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply