Zidane på väg till United?

Zidane på väg till United

Redan börjat lära sig engelska

Efter att ha provat med flertalet tränare har tillslut Manchester United storsatsat med Jose Mourinho. Portugisen är en av de mest framgångsrika tränarna som är aktiv men det är inte alltid som tränaren stannar i en klubb i mer än tre år.

Men de dagarna kan nu vara räknade. För enligt The Sun kan nu ett tränarbyte vara på gång. Det efter att Manchester United mins sagt misslyckats med att återgå till den storhet de var med Sir Alex Ferguson. Något inte minst tränaren Jose Mourinho beskylls för.

Eller blir det MLS?

LÄS MER: Jonas Jerebko löner

Zinedine Zidane är personen som väntas ta över. Den franske tränaren, som nådde fantastiska resultat med Real Madrid – och inte mist i Champions League. The Sun skriver att fransosen håller på att lära sig engelska, för att vara redo att ta över klubben redan efter vinteruppehållet.

Fast det finns även andra teorier. Nu kan han dock samarbeta med ”Becks” igen. Det då engelsmannen vill ha Zidane som sin tränare i MLS-laget Miami FC. Så kanske lär sig Zidane engelska för att kunna ta över Miami-klubben? Det lämnar vi osagt. Men det verkar i alla fall som den förre Los Blancos-tränaren fortsätter sin tränarkarriär relativt snart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply