bet365

Mourinho kan få sparken – i slutet av veckan

Mourinho kan få sparken - i slutet av veckan

Uppgifter: Mourinho kan få sparken nästa vecka?

Manchester United har inte alls varit den klubb som de var under Sir Alex Fergusons långa serjour. Nu verkar Jose Mourinho offras.

Det har verkligen inte gått som klubben hoppats på. Men när United tog in ”The Special One” var det många som trodde på att en ny storhetstid kunde vara på väg.

Och visst, det började helt okej. United slutade till exempel tvåa i ligan men Mou, men åkte ut ur CL redan i åttondelsfinalen – efter en 1-2-förlust mot Sevilla på Old Trafford. Nu uppger engelska Mail On Sunday att Uniteds ledarstab tror att Mourinho får sparken i slutet av nästa vecka.

Vem tar över?

MER SPORT: NBA TV-tider

Zinedine Zidane är personen som väntas ta över. Den franske tränaren, som nådde fantastiska resultat med Real Madrid – och inte mist i Champions League. The Sun skriver att fransosen håller på att lära sig engelska, för att vara redo att ta över klubben redan efter vinteruppehållet.

Fast det finns även andra teorier. Nu kan han dock samarbeta med ”Becks” igen. Det då engelsmannen vill ha Zidane som sin tränare i MLS-laget Miami FC. Så kanske lär sig Zidane engelska för att kunna ta över Miami-klubben? Det lämnar vi osagt. Men det verkar i alla fall som den förre Los Blancos-tränaren fortsätter sin tränarkarriär relativt snart.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply