Uppgifter: Victor Nilsson-Lindelöf närmar sig Manchester United

United budar på Nilsson-Lindelöf

Enligt lokal media i Manchester har United lagt ett bud på den svenske mittbacksstjärnan Victor Nilsson-Lindelöf för en affär i vinter.

Victor Nilsson-Lindelöfs framtid ser ut att bli mer bestämt för var dag som går. Svensken som jagas av Europas största klubbar har denna säsong gjort flera bra insatser i Benfica och nu verkar det bli en flytt till Manchester United, i alla fall om man tror på vad Manchester Evening Times kommer med för uppgifter under söndagen.

Enligt tidningen ska Jose Mourinho vilja köpa in försvararen redan i vinter då man kommer behöva klara sig utan Eric Bailly som åker iväg till de afrikanska mästerskapen nästa år.

Uniteds senaste bud på Victor Nilsson-Lindelöf sägs ligga på 38 miljoner pund och nu ser 22-åringen ut att bli lagkamrat med sin svenske landsman. VNLs utköpsklausul kommer nästa sommar att ligga på 30 miljoner pund men United kan tänka sig att betala mer om spelaren ansluter redan i januari månad.

Mourinho sägs ha följt den svenske försvararen under en längre tid och blev även imponerad över 22-åringens insatser när mot United när de möttes i Europa Leagues gruppspel.

Så sent som för endast ett par dagar sen passade Zlatan på att hylla sin landsman och sa att VNL var beredd för en flytt till United.

Tidigare har även spelarens agent gått ut och sagt att ”det finns ingen rök utan eld”.

 

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2016-2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply