Zlatan Ibrahimovic nobbar flytt till Kina

LA Galaxy förbereder kontrakt till Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic stannar i Manchester United

Enligt Daily Mail ska Zlatan Ibrahimovic ha tackat nej till ett bud från Kina för att stanna i Premier League även nästa säsong.

Igår stod Zlatan Ibrahimovic för två nya mål när han på egen hand avgjorde matchen borta mot West Bromwich. Matchen som slutade 0-2 till The Red Devils innebar att Zlatan nu gjort tio mål på de senaste matcherna. Det mesta tyder på att svensken stannar i Manchester United även nästa säsong och enligt Daily Mail ska svensken ha tackat nej till en flytt till den kinesiska superligan för att fortsätta på Old Trafford över den kommande säsongen.

Den kinesiska regeringen ska ha jagat svensken under flera transferfönster men misslyckats locka honom till Chinese Super League, detta trots ett löneförslag på 56 miljoner pund per år.

Samtidigt kommer The Sun med uppgifter om att Ibrahimovic kan komma att lämna för spel i MLS och LA Galaxy den kommande sommaren.

35-åringen anslöt till Manchester United i somras och har sen ankomsten stått för 16 mål på 25 matcher och endast Leo Messi och Cristiano Ronaldo har gjort fler mål än svensken under kalenderåret 2016. Zlatan har möjligheten att förlänga kontraktet med Manchester United

Hyllas av Marcus Rashford

Zlatan Ibrahimovic har blivit en av ledarna på Old Trafford sen ankomsten och har hyllats av bland annat lagkamraten Marcus Rashford.

– Att spela som en ensam striker är lite annorlunda för du är helt själv och uppenbarligen spelar det också roll vad för försvar du möter och vad deras tekniker och deras karaktärsdrag är, sade Rashford till Sky Sports.

– Men Zlatan har varit till stor hjälp. Han har pratat med oss om många saker som han har mött i sitt förflutna och du måste lyssna för han har varit där, han har gjort det och han har vunnit många troféer och det är vad vi alla vill göra.

– Det är viktigt att vi lyssnar och tar emot alla hans råd. Till exempel, det handlar inte enbart om hans styrka. Han ställer sin kropp på de riktiga ställena och det är sådana här saker du tar med dig. Det handlar om att lägga in dem sakerna i ditt egna spel, avslutade Rashford.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply