Uppgifter: United med problem i jakten på Sancho

Uppgifter: United med problem i jakten på Sancho

United missar Sancho?

Den engelska storklubben har under en längre tid kopplats ihop med en värvning av Jadon Sancho. Nu har man dock fått konkurrens.

Jadon Sanchez är Manchester Uniteds drömvärvning. Efter att endast ha tagit nio poäng på sju matcher i Premier League denna säsong är Ole Gunnar Solskjaer ute efter offensiv förstärkning och flera engelska medier skriver om intresset för Sancho. Borussia Dortmund har även öppnat dörren för att sälja sin supertalang under sommaren men det kommer inte bli någon billig affär om United eller någon annan klubb köper loss 19-åringen. Brittisk press skriver nämligen om en prislapp på över en miljard för att kunna knyta till sig Sancho.

Det är den engelska tidningen Evening Standard som skriver om intresset från The Red Devils för Sancho. I samma veva skriver Goal.com att prislappen är satt till ungefär 1,2 miljarder kronor (100 miljoner pund). United ska inte ha några större problem med att betala prislappen. Det är däremot den sportsliga biten som är långt ifrån tillfredställande för Sancho.

Enligt uppgifter ska Sancho ha som krav att spela i Champions League, något som Manchester United i dagens läge inte kan garantera. Skulle en affär närma sig till efter säsongen man United rädda upp det hela genom att vinna Europa League, något som inte heller är lätt.

Även Liverpool har kopplats ihop med en eventuell värvning av Jadon Sancho.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United intresserade av Moussa Dembele

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply