Uppgifter: Manchester United vill värva duo – för över en miljard

Uppgifter: Manchester United vill värva duo - för över en miljard

Man United siktar in sig på duo

Den engelska storklubben har inte haft någon lyckad inledning på Premier League. Nu vill man spendera stort för att förstärka laget i vinter.

Manchester United har endast lyckats ta nio poäng på sju matcher under Premier League-säsongen. Det är framför allt målskyttet som gått trögt för Ole Gunnar Solskjaers mannskap och nu sägs The Red Devils vilja hämta in en målskytt av rang för att bli kvitt de offensiva problem. Brittisk press skriver att United siktat in sig på två namn att hämta in i vinter.

Det är Daily Star som skriver om klubbens intresse att hämta in den franske anfallaren Moussa Dembele under januarifönstret. Enligt tidningen ska Solskjaer vara väldigt intresserad av Lyons 23-årige fransman och vill se honom som förstärkning under det kommande övergångsfönstret. förutom Dembele ska även Newcastles mittfältare Sean Longstaff vara ett namn som kan ansluta till The Theatre of Dreams i vinter. Solskjaer ska ha blivit försäkrad om att det finns pengar att spendera i vinter och nu menar Daily Star att Manchester United kommer punga ut 90 miljoner pund (drygt 1,1 miljarder kronor) för att duon ska flytta till Manchester.

SE ÄVEN: Bekräftar: Arsene Wenger öppnar för att ta över Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply