Uppgifter: Mathijs de Ligt placeras i Manchester United

Uppgifter: Mathijs de Ligt placeras i Manchester United

Manchester United ville värva Mathijs de Ligt när det stod klart att spelaren skulle lämna Ajax. Istället blev det en flytt till Juventus. Nu vill den engelska storklubben göra ett nytt försök att köpa loss holländaren.

Flera av Europas största klubbar visade intresse för Mathijs de Ligt när spelaren var i Ajax. Tillslut var det Juventus som drog det längsta strået. Italienarna pungade sommaren 2019 ut drygt 85 miljoner euro för spelarens tjänster, en av klubbens dyraste värvningar någonsin.

Nu rapporterar Fichajes att Manchester United vill göra ett försök att köpa loss 21-åringen för att förstärka backlinjen i sommar. Då konkurrensen i jakten på Koulibaly är stenhård samtidigt som Upamecano kommer flytta till Bayern München har The Red Devils valt att rikta blickarna mot de Ligt.

Juventus ska vara villiga att föra konversationer med Manchester United om holländaren som inte fått ut sin fulla potential sedan flytten till Juventus Stadium.

Enligt siten kommer en prislapp att ligga på 75 miljoner euro för spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: LISTA: Tio sämsta värvningarna av Sir Alex Ferguson

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply