Uppgifter: Manchester United förbereder bud på Eric Dier

Uppgifter: Manchester United förbereder bud på Eric Dier

Mourinho har budget att spendera

Manchester United har stora mål och drömmar, som involverar att spendera enorma summor pengar i sommarens transferfönster för att garantera spelare som kan leverera titeln, däribland Tottenhams Eric Dier.

Det ser ut att inte bli en sådär jättespännnande Premier League-säsong i år då det gäller titel-racet, då serieledande Chelsea ohotat seglade upp till toppen i höstas och har stannat där sedan dess. Numera är den blåa Londonklubben hela tio poäng före ligatvåan Tottenham. Det återstår att se om några klubbar kan utmana, men det ser inte troligt ut. För Manchester Uniteds del gäller det bara att hänga kvar i toppen, med topp fyra ett mål de har.

Dock är de redo för att kämpa om titeln inför nästa år, och redan nu planeras inköp av spelare som tränare José Mourinho kan jobba med och som kan vara en del av ett titel-jagande lag. Enligt uppgifter till den engelska tidningen the Sun skall den portugisiske tränaren ha tillgång till enorma mängder pengar, en mycket stor budget inför sommarens inköp och hans önskelista är inte billig.

En av spelarna som Mourinho verkligen är ute efter är Tottenhams Eric Dier. Den centrale mittfältaren sägs kunna ta över efter Michael Carrick och Mourinho, som länge har haft span på mittfältaren, sägs verkligen se Dier på Uniteds lönelista. Den engelske landslagsmannen har dock en saftig prislapp och sägs inte gå för någonting under 30 miljoner pund. Anfallare sägs vara en annan viktig punkt, men Mourinho skall vara övertygad om att Zlatan Ibrahimovic stannar ytterligare ett år, trots rykten, och därmed finns det ingen stress.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply