United-försvararen kritiserad – men Mou vill ha kvar honom

Trots kritiken – Manchester United-försvararen verkar stanna

Det har inte blivit någon succé för Matteo Darmian under sina första nästan två säsonger i Manchester United. Faktum är ju att italienaren inte tagit sig in på planen fler än 12 gånger totalt sedan i höstas. Och det har då varit en hel del inhopp dessutom.

Med den svaga form och uteblivande speltid som italienaren har fått så är det inte konstigt att han ryktas vara på väg bort från klubben. Faktum är ju att han rent av själv ska vilja få chansen att lämna United. Åtminstone på lån.

Det ryktas nämligen om att så väl Juventus som AS Roma ska vara intresserade av att lägga ett lånebud på honom under resten av säsongen.

United-försvararen kritiserad - men Mou vill ha kvar honom

Mourinho vill se honom stanna

SE ÄVEN: Manchester Uniteds löner

De två italienska klubbarna ser dock inte ut att kunna få affären att gå i hamn. Det beror framför allt på att United väntas vilja behålla honom. Klubbens portugisiske tränare, Jose Mourinho, ska framför allt vara den som försöker stoppa övergången.

Enligt Sunday Express ska ”The Special One” vilja ha kvar försvararen av flera anledningar. Bland annat eftersom han kan spela både ytter -och mittback. Dessutom är det ett bra namn för att klara av att rotera under våren, då United kommer att ha ett tufft spelschema.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply