Arsenal ger sig in i kampen om Keita

Liverpool och Arsenal i dragkamp om Keita Balde

Det är den senegalesiske landslagsmannen som har hamnat mitt emellan de både Premier League-klubbarna. Enligt the Mirror så ska både Liverpool samt Arsenal vara intresserade av att värva den här spelaren redan i januari.

Liverpool kommer inte att få in sin Naby Keita under den här månaden. Trots att köpet blev klart redan i somras så får PL-klubben alltså vänta till i sommar innan Leipzig-spelaren kommer att ansluta sig.

Men under tiden kommer man att försöka lägga vantarna på en annan Keita. Nämligen Monacos Keita Balde. Landslagsmannen från Senegal blev fransk mästare för Monaco ifjol.

Arsenal ger sig in i kampen om Keita

Kan gå för 300 miljoner

TITTA: Det tjänar Liverpools stjärnor

Både Arsenal och Liverpool är i behov av förstärkningar. Och faktum är att båda klubbarna har pengar att spendera. Inte minst Liverpool, som sålde Coutinho till Barca för några veckor sedan.

Samtidigt så fick Arsenal en del pengar efter Alexis-affären med Manchester United. Hur som helst. Den klubb som till slut lägger vantarna på honom kommer att få betala en del. Enligt engelsk press kommer det inte att kosta mindre än 30 miljoner pund, vilket är närmare 330 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply