United kan köpa Bayern Munchen-stjärnan

United kan köpa Bayern Munchen-stjärnan

Tysk media: United vill lägga bud på stjärnan

Efter att Leon Goretzka verkar gå till Bayern Munchen så kan det nu innebära att en av den tyska storklubbens största stjärnor är på väg bort. Det ryktas nämligen att Manchester United ska vilja köpa loss Arturo Vidal under vintern.

Då den redan etablerade Bundesliga-stjärnan, Leon Goretzka från Schalke 04, verkar vara detaljer från en officiell flytt till Bayern Munchen, så kommer det kunna få en annan stjärna att flytta iväg. För Arturo Vidal verkar förstå att det inte kommer bli lika mycket speltid med Goretzka i klubben.

Därför kan han nu, enligt uppgifter från den tyska tidningen Bild, vara på väg bort. Till exempel så är det möjligt att den chilenske landslagsstjärnan kan lämna för storklubben Manchester United.

United kan köpa Bayern Munchen-stjärnan

”Kan bli klar i dagarna”

Enligt den tyska tidningen så är det möjligt att United skriver på med Vidal inom kort, men det beror också på Bayern. Hinner man få Leon Goretzka spelklar eller inte? Med en Leon i laget så kommer ju man troligtvis vara beredda på att släppa sin chilenare.

För Gortezkas del kommer flytten dessutom att bli extra intressant. Det då den ger extra chans till honom att kanna slå sig in i Tysklands VM trupp 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply