Raiola om Pogbas framtid i United

Raiola om Pogbas framtid i United

Samtal med klubben – om superstjärnans framtid

Manchester United och Paul Pogba ser inte ut att komma överens. Men då ska agenten och klubben försöka komma överens om framtiden.

Det ser dock ut som om klubben och den franske storstjärnan inte ser ut att komma överens om något. Samtidigt finns ju Barcelona där och väntar. Den katalanska storklubben vill lägga ett bud på spelaren. Men samtidigt kommer det rykten från trovärdiga The Guardian som säger att United och agenten Mino Raiola ska träffas och prata om spelarens framtid i november.

Inte aktuell för Juventus?

MER SPORT: NHL TV-rättigheter

När Pogba anslöt sig till Manchester United så gjorde han det för en summa som hamnade över en miljard svenska kronor. Det är något som kan göra att andra klubbar får svårt att köpa loss honom.

För United lär inte vilja sälja storstjärnan allt för billigt. Och med tanke på att Juve köpte loss Cristiano Ronaldo i somras så är det tveksamt om de kommer att ha råd att köpa ett nytt stornamn. Samtidigt så finns Barcelona kvar i diskussionerna, och de ryktas kunna göra anspråk på Pogba redan i januari, men i ”värsta fall” köpa loss honom i sommar. Något de ville göra redan för några månader sedan, men affären blev – som ni redan vet – aldrig av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply