bet365

Praktfull bytesaffär kan ta Di Maria till Paris

Angel di Maria var en av sommarens absolut största och mest omtalade transfers. Med facit i hand har Manchester United inte förbättrats så mycket som de hade hoppats på och Angel di Maria har inte riktigt satt det avtryck som han borde gjort. 

Redan i sommar verkar Di Maria kunna vara på väg bort från klubben. I somras ville Paris Saint-Germain värva argentinaren, men då satte Financial Fair Play-reglerna stopp för övergången. Till sommaren har PSG ett nytt vapen att ta till för att fullfölja övergången. Edinson Cavani är antagligen inte helt bekväm på Park de Princes och Manchester United kan mycket väl vara i behov av en anfallare lagom till sommarens transferfönster. 

Engelska Daily Mail är upphovsmännen till övergångsryktet och i samma veva som de går ut med de ovanstående uppgifterna skriver de även att det är helt klart att Radamel Falcao inte kommer att stanna i Manchester när hans låneavtal löper ut, vilket ligger till grund för Manchester Uniteds anfallsbehov. Genom att använda Edinson Cavani som avbetalningsmedel kan man undvika att bryta mot Financial Fair Play-reglerna. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply