bet365

”Manchester United vill värva Lucas Moura”

Agenten avslöjar Manchester Uniteds intresse

José Mourinho vill värva Lucas Moura till Manchester United, det avslöjar spelarens agent Wagner Ribeiro.

Lucas Moura lämnade brasilianska Sao Paulo för miljardsatsande Paris Saint-Germain 2013. Sedan dess har han successivt vuxit i rollen som spelare i ett stjärnspäckat lag och blivit bättre med tiden, och förra säsongen stod mittfältaren för totalt 13 mål. Intresse från andra klubbar har dessutom funnits för spelaren under hans tid i Paris. Framförallt var Real Madrid särskilt angelägna av att värva honom under en viss period strax före José Mourinho lämnade den spanska huvudstadsklubben.

”Vill ha honom i United”

Portugisen ska vara ett stort fan av 24-åringens kvalitéer, och var näst intill desperat i jakten på spelaren under hans tid i Real. Det blev extra tydligt med tanke på att Los Blancos inte gjorde några vidare värvningsförsök efter att tränaren hade lämnat – något Mouras agent Wagner Ribeiro nu intygar.

– Den som ville ha Lucas Moura var inte Florentino Perez (Reals president), det var Mourinho. Mourinho var och är passionerad för Lucas Moura. Så mycket att han nu även vill ha honom i Manchester United, säger agenten enligt Daily Mail.

Moura har kontrakt med PSG fram till 2019. Med tanke på att United redan värvat mittfältare som Paul Pogba och Henrikh Mkhitaryan är det hyfsat osannolikt att man kommer att spendera mer pengar nu i vinter, men är Mourinho kvar nästa sommar lär värvningsförsöken vara igång igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply