Manchester United vill förlänga med Marcus Rashford

Rashford kan bli bäst betalda tonåringen i världen

Marcus Rashford är en av fotbollsvärldens hetaste talanger. Nu vill Manchester United erbjuda anfallaren ett nytt kontrakt – som gör honom till den bäst betalda tonåringen i världen.

När stora delar av Manchester Uniteds anfallsled låg i sjukstugan förra säsongen dök en viss 18-åring upp och gav supportrarna hopp om en blivande storstjärna. Det var Marcus Rashford som presenterade sig med två mål i Europa League-mötet med Midtjylland. Sedan dess har framgångssagan fortsatt för supertalangen, vilket han belönades med en plats i den engelska EM-truppen i somras.

Tidigare i våras förlängde anfallaren sitt kontrakt med Premier League-klubben fram till 2020. Men klubbarna runt om i Europa har inte kunnat hålla sig borta för det, och har fortsatt visa intresse för engelsmannens tjänster.

Erbjuder 560 000 kronor i veckan?

Nu skriver The Sun att Rashford kan förlänga sitt kontrakt igen inom en snar framtid. Enligt tidningen handlar det om ett nytt avtal som innehåller en veckolön på omkring 560 000 kronor. Vid en sådan förlängning hade han blivit fotbollsvärldens bäst betalda tonåring tillsammans med Bayern MünchenRenato Sanches. Det verkar inte vara nyheter tagna ur luften direkt, en nära källa till United avslöjar att man kommer att göra allt i sin makt för att hålla andra klubbar borta från anfallslöftet.

– Klubben kommer att göra allt för att behålla Marcus på Old Trafford. Det innebär att prata med honom och lyssna på eventuella problem som han kan ha, och att erbjuda honom det han behöver.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply