Manchester United intresserade av Christopher Nkunku

Manchester United intresserade av Christopher Nkunku

Christopher Nkunku har gjort succé i RB Leipzig under säsongen. Nu sägs anfallaren finnas på Manchester Uniteds önskelista.

Tidigare har Ralf Rangnick varit sportchef i RB Leipzig. Ett av hans första drag då var att hämta in Christopher Nkunku från Paris Saint-Germain. Nkunku har denna säsong gjort 21 mål och elva assist på totalt 31 matcher och succén har gjort att spelaren nu sägs kunna återförenas med Rangnick i Manchester United.

Enligt Daily Star ska tysken vilja hämta in 24-åringen under sommarens transferfönster. Detta för att ersätta Edinson Cavani som väntas lämna Old Trafford då hans kontrakt löper ut i slutet av juni månad.

Det kommer dock inte bli någon billig historia för United att få till en affär. Spelaren har en utköpsklausul på 62 miljoner pund och ett kontrakt till och med sommaren 2024. En prislapp som Leipzig inte ska vara speciellt intresserade av att sänka.

Vidare sägs Nkunku ha en lön på 30 000 pund i veckan i Leipzig, en summa United inte ska ha några problem med att förbättra.

SE ÄVEN: Uppgifter: Klubben jobbar med jättekontrakt för Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365