Kane: ”Jag är nöjd i Tottenham och vill stanna länge”

Kane: "Jag är nöjd i Tottenham och vill stanna länge"

Anfallaren avfärdar flyttrykten

Tottenhams stjärnanfallare Harry Kane har under en längre tid omgärdats av rykten som har kopplat honom med en flytt bort från Londonlaget, nu senast Manchester United, men anfallaren insisterar på att han är nöjd i klubben och vill stanna länge.

Harry Kane är den stora stjärnan i Tottenham Hotspur efter förra årets insatser, då han vann Premier Leagues skytteliga med sina 25 mål i ligan. Han var en stor anledning till att Spurs tillslut kunde hamna på en tredjeplats i ligan och därmed fick tillgång till Champions Leaguespel. Dock har det inte gått lika bra i inledningen på denna säsong och stjärnan har omgärdats av rykten som säger dels att han kommer att byta klubb, bland annat Manchester United har kopplats ihop med engelsmannen, och att det skulle vara trubbel med det nya kontraktet som anfallaren håller på att ordna upp med Londonklubben, och att anfallaren skulle kräva enorma summor för att spela. Kane själv har nu kommenterat detta och menar på att det inte alls stämmer, via TMW.

– Jag är nöjd i klubben. Många människor  kommer att spekulera om kontrakt, men jag är nöjd – ni såg mig därute, förra lördagen. Det finns inte många känslor som är bättre än att göra mål på White Hart Lane i ett Londonderby. Så ja, jag är nöjd i klubben och vill stanna här ett långt, långt tag, sade Kane via TMW.

– Vi håller på att förhandla och jag är säker på att vi kommer kunna lösa någonting. Jag har inte panik och jag kräver ingenting, som jag har läst i tidningarna. Vi har en konversation och jag har inga tvivel om att det kommer lösas. Som jag sade, jag vill stanna här ett bra tag och jag är säker på att jag kommer att göra det, avslutade anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply