Lista: 10 fotbollsstjärnor som är bättre än deras syskon

Lista 10 fotbollsstjärnor som är bättre än deras syskon

10 fotbollsstjärnor med mer framgång än deras syskon

Syskonrivalitet är någonting som finns hos de flesta familjer med mer än ett barn. Det är en naturlig del av uppväxten och kan ta sig uttryck på olika sätt. Det kan bli en infekterad och dålig relation men det kan också vara tvärtom och enbart skapa positiva konkurrenser som gynnar dem. Syskon inspireras ofta av varandra och därmed gör de oftast samma saker, som hobbys likt fotboll. Men sällan går det lika bra för båda, utan oftast är det ett av syskonen som skjuter i väg i utvecklingen och oundvikligen lämnar det andra syskonet i skuggan.

10 fotbollsspelare som blev bättre än deras syskon

Det är en naturlig utveckling, och de fotbollsspelare vi skall kolla på i denna listan är alla framgångsrika, men det råkar vara så att den ena brodern har nått mer framgång än den andra. På Silly Season Sverige har vi satt ihop tio syskonpar, där den ena brodern är mer känd än den andra, men innan vi dyker djupare ner i det hela kan vi också passa på att tipsa om några av våra andra populära listor, till exempel Premier Leagues tjockaste fotbollsspelare, Barcelonas 10 bästa spelare genom tiderna och 10 fotbollsspelare du inte visste var släkt.

10. Yaya Touré (bror till Kolo)

Lista 10 fotbollsstjärnor som är bättre än deras syskon

Kolo Toure är den äldre av de två bröderna och 35-åringen spenderar just nu sin tid med att varva ned i Celtic. Kolo har spelat i ett antal storklubbar och ansågs vid en tid vara en av de bästa försvararna i världen. Han har spelat i engelska toppklubbar som Liverpool, Manchester City och Arsenal. Men yngre brodern Yaya har haft en ännu bättre karriär än sin bror. 33-åringen var kapten för det ivorianska landslaget, men det var först när han anlände till Manchester City från FC Barcelona som han tog klivet fram. Han spelade tillsammans med Kolo under en period i City, men det var Yaya som erövrade Ethiad på riktigt.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply