Jose Mourinho hyllar Javier Hernandez: Hade gjort 20 mål här

Mourinho hyllar ”Chicharito”: Han skulle avgöra matcher för oss

Jose Mourinho och hans Manchester United har gått oslagbara genom de 20 senaste matcherna i Premier League, men trots det halkar de efter i tabellen. Mycket på grund av att målskyttet hackat och flera av matcherna slutat oavgjort. Nu vet ”The Special One” vem som skulle kunnat lösa problemet.

Manchester United har inte alls lyckats komma tillbaka till de storslagna resultat man nådde under Sir Alex Fergusons era. Champions League har bytts ut mot Europa League och titelracet mot en kamp att knipa fjärdeplatsen, kval till CL.

En av de stora anledningarna till att United inte alls lyckats ta lika många poäng är de många kryssen. Trots den långa sviten utan förlust har onödiga poängtapp ställt till det för Jose Mourinhos mannar.

Vill se Chicharito i laget – kan ersätta Zlatan?

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i United

Zlatan Ibrahimovic målskytt har avtagit – samtidigt som han varit avstängd – och i samband med det har poängen gått förlorade. Jose Mourinho anser att problemet kan vara att Manchester-laget bara spelar med en anfallare, och att de skulle behöva en genuin målskytt, som Javier Hernandez.

– Han kunde lukta till sig stora målchanser och göra målen på så många sätt. Långskott, nickar men framför allt var han sylvass inne i straffområdet, han hugg alltid på returer. Javier hade gjort 20 mål på Old Trafford den här säsongen, säger Mourinho till Sky Sports.

Nu tror vissa att Manchester United, som här näst möter Sunderland borta, är intresserade av att plocka in den 28-årige mexikanen. Det är inget omöjligt scenario då hans Bayern Leverkusen gått svagt den här säsongen, samtidigt som han själv kort tio mål på 23 ligamatcher. Chicharito skulle även kunna bli den som ersätter Zlatan Ibrahimovic då svensken uppges vara på väg till USA och Los Angeles.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply