Luis Enriques hån: Kanske ser Madrid-derbyt – om jag inte tar en siesta

Barca-tränaren osäker på om han ska se derbyt

Under eftermiddagen smäller det på Santiago Bernabeu-stadion när Real Madrid tar sig an Atletico Madrid i ett hett huvudstadsderby i Spanien. En som funderar på att se matchen är Barcelonas huvudtränaren Luis Enrique. Dock kanske han väljer att ta en tupplur istället, säger han till spansk media.

Att mötet mellan Real Madrid och Atletico Madrid är ett av Europas, och världens, hetaste möten råder det ingen tvekan om. Efter att ha varit två av de tre givna topplagen i Spanien, samtidigt som de mött varandra i två Champions League-finaler på tre år, har mötet blivit allt annat än en lugn släktmiddag.

Klockan 16:00 kommer de att drabbas samman på Santiago Bernabeu i Madrid och en trepoängare skulle betyda mycket för hemmalaget. Ett poängtapp hade dock kunnat innebära att Real Madrid tappar ligaguldet till huvudkonkurrenten Barcelona.

”Kanske sover istället”

SE ÄVEN: Real Madrid jättelöner 2017

För Barcelonas del är matchen även viktig, men när spansk media frågar Barca-tränaren om han ska se matchen ger han ett oväntat – och kaxigt – svar.

– Jag kan garantera er. Så länge jag inte tar en siesta kommer jag att se derbyt, säger Luis Enrique till spanska Marca.

Det katalanska storlaget passar nu även på att förberedda sig inför den kommande matchen i CL. Barca tar sig an Juventus i Champions Leagues kvartsfinal och har goda förutsättningar för att nå en semifinal i turneringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply