Fonte står kontraktlös – United kan slå till

Fonte står kontraktlös - United kan slå till
bet365

Southampton-försvararen får inget nytt kontrakt

Manchester United har under en tid rapporterats vara intresserade av Southamptons Jose Fonte, och nu har försvararen själv gått ut på sociala medier och understrukit att hans nuvarande klubb inte erbjudit honom något nytt kontrakt, vilket öppnar för United.

José Mourinho har mycket att göra inför vinterns transferfönster, då den portugisiske tränaren inte finner att hans nuvarande Manchester United-lag är bra nog. Han har redan kopplats ihop med flertalet olika spelare som kan tänkas vara tillgängliga till vintern eller den uppkommande sommaren, och ett av områdena som portugisen vill förbättra är försvaret, där han funnit flera svagheter, bland annat hos Luke Shaw och Chris Smalling. Det har då ryktats om att Mou vill värva in Premier League-rivalen Southamptons mittback Jose Fonte.

Enligt Metro kan detta nu vara någonting som är på gång på riktigt. Den 32-årige försvararen skall ha lagt upp en bild på sociala medier, där han påpekar att det inte är han utan Southampton som har valt att inte förlänga kontraktet.

– Bara för att göra allting klart så nekade jag INTE till ett nytt kontrakt, faktum är att jag har blivit informerad av Southampton att de INTE kommer att erbjuda mig ett nytt kontrakt. Mitt fokus är på torsdag och hjälpa oss vinna matchen!, skrev den portugisiske mittbacken på sina sociala medier, vilket såklart har väckt spekulationer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply