Falcao räddade poäng på Britannia

Stoke City och Manchester United skulle sparka igång fotbollsåret 2015 med en drabbning på ett blåsigt Britannia Stadium.

Domaren Michael Oliver hann knappt blåsa igång matchen innan målnollan var sprucken. Den tidigare United-försvararen Ryan Shawcross tryckte in 1-0 redan efter två minuters spel inför en fanatiskt hemmapublik.

Gästerna från Manchester var aningen trögstartade, men efter 26 minuter skulle kvitteringen komma. Efter en nickskarv signerad Michael Carrick kunde Radamel Falcao sätta sitt tredje mål i United-tröjan.

I mitten av den andra halvleken, som var betydligt mindre välspelad än den första, skrapade hemmalaget ihop en vass chans då Peter Crouch nickade i stolpen efter en tilltrasslad situation.

Det blev dock inga fler mål på Britannia Stadium denna förmiddag och båda lagen kan därmed inkassera årets första poäng.