”Rodgers är en av de bästa tränarna i världen”

bet365

Brendan Rodgers tid i Liverpool ha varit en riktig berg- och dalbana, allt startade med en mellansäsong där spelet flöt på men man fick inte riktigt med sig de resultat man nog hade förväntat sig och Liverpool slutade till slut på en sjundeplats i Premier League. Förra säsongen gick dock bättre och man var tack vare en storspelande Luis Suarez och en fungerande lagmaskin till slut bara två poäng bakom segrande Manchester City. Men efter att man i somras sålde Luis Suarez till Barcelona har det gått sämre igen och de som tycker att nordirländaren borde sparkas blir allt fler för varje tappad poäng. 

Men trots en en och en halv relativit dåliga säsonger tycker mittfältaren Jordan Henderson att Rodgers är en av de bästa tränarna i världen.

– Jag tycker att han är en av de bästa tränarna i världen. Han har varit fantastisk sedan han kom till klubben, säger Henderson enligt Mirror och fortsätter med:

– Du kan se det under matcherna. Om spelet inte flyter på under de 10-15 första minuterna, kommer han att förändra någonting. Han är överlägsen när det gäller att se vad som händer i matchen och sedan ändra det som behövs.

– Alla såg att mot Swansea spelade vi som ett riktigt bra lag.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply