Darmian aktuell för Serie A-återkomst

Darmian aktuell för Serie A-återkomst

Kan lämna Manchester United – för  Juventus

Matteo Darmian är en av de största talangerna som Torino har fostrat. Nu kan han komma att återvända till staden, men till det andra laget istället.

Det handlar förstås om Juventus. De sjufaldiga Scudetto-vinnarna har ju fullkomligt dominerat den italienska fotbollen under det senaste decenniet. Något som gett klubben ännu mer pengar att ta in nya spelare för.

Näste man som verkar vara på väg in i klubben är Matteo Darmian. Han fostrades i rivalklubben Torino FC, innan han till slut hamnade i Manchester United. Nu verkar dock dagarna i United vara räknade. Och i januari, eller som senaste till nästa sommar, lär försvararen spela i Juve, rapporterar bland annat Tuttosport.

Fler klubbar intresserade

SE OCKSÅ: NHL odds

Tidigare har den italienska tidningen och sportsajten Gazzetta Dello Sport kommit med uppgifter om att Juventus visat intresse för högerbacken. Något som då skulle innebära att Darmian återvänder till Turin, fast nu istället för sin gamla rival – den sjufaldiga Serie A-mästaren – Juventus.

Men vad det istället gäller rivalen AC Milan så ska de, enligt engelsk media, nu ha fått en prislapp för stjärnans tjänster. Milano-laget behöver betala uppemot 650 miljoner kronor för att få värva ytterbacken från United. Även Napolis president har uttalat sig om att klubben är intresserade av att värva Darmian, men inga formella bud har lagts ännu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply