Uppgifter: Pogba planerar lämna United inom kort

Uppgifter: Pogba planerar lämna United inom kort

United kan tappa Pogba

Mittfältaren har hamnat snett i relationen med Jose Mourinho och efter gårdagens debacle ska ha han bestämt sig för att lämna Old Trafford.

Den senaste dispyten mellan Paul Pogba och Jose Mourinho kan sluta med att fransmannen packar sina väskor och lämnar Old Trafford i januari månad. Det skriver brittisk press under onsdagsmorgonen. Det hela ska ha uppstått efter att Mourinho bestämt sig för att ta bort kaptensbindeln från mittfältaren och skicka upp honom på läktaren i tisdagens möte med Derby County. En match som man för övrigt förlorade med 2-3 efter straffar.

Pogba kritiserade tränaren redan efter lördagens 1-1-match där The Red Devils spelade mot Southampton hemma på Old Trafford.

– När vi spelar på hemmaplan bör vi anfalla hela tiden och ligga på. Lagen som kommer hit blir rädda när de ser att vi anfaller, det var problemet i dagens match. Det är dock inte jag som bestämmer, jag är bara en spelare. Jag är inte tränare för laget.

Nu skriver The Sun att Pogbas dagar i United kan vara räknade och att en flytt till antingen La Liga eller Serie A kan komma att bli av under januarifönstret. Det är framför allt FC Barcelona som ska ha visat intresse för Pogba, detta tillsammans med spelarens gamla jobb Juventus.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Pogba i United

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply