Angel Di Maria: Därför lämnade jag Manchester United

Ángel Di Maria till attack mot Manchester United

Angel Di Maria avslöjar varför han lämnade United

Angel Di Maria hade stora förväntningar på sig när han värvades till Manchester United 2014. Nu berättar han vad det var som gjorde att han valde att lämna klubben efter en säsong. 

Det blev bara en ettårig sejour för Angel Di Maria i Manchester United. Argentinaren värvades till klubben för cirka 600 miljoner kronor och väntades vara den som skulle bära lagets offensiv de kommande säsongerna. Så blev dock inte fallet utan mittfältaren valde att lämna klubben efter en säsong.

– Jag tror inte att det var mitt eller mina lagkamraters fel. Varje gång jag fick chansen gjorde jag mitt bästa, men det gick inte. Så jag bestämde mig för att lämna, både för att bli lycklig och vinna titlar, säger Angel Di Maria till BBC.

Enligt 28-åringen berodde det i stället på att han aldrig kände sig bekväm under sitt år i Manchester.

– Det är inte alltid kul att säga vissa saker, men det är snarare så att de inte lät mig finna mig tillrätta än att jag inte kunde finna mig tillrätta, säger Di Maria och fortsätter.

– Det är upp till tränaren att bestämma var och hur varje spelare ska spela, men jag tycker att det är viktigt att spelarna ska känna sig bekväma på den positionen och anpassa sig. Det gör jag här i PSG.

Angel Di Maria står noterad för nio mål och elva assist på 24 matcher i Ligue 1 den här säsongen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply