Mario Götze aktuell för Borussia Dortmund

Götze kan återvända till Dortmund

Mario Götze kan vara på väg tillbaka till Dortmund. Enligt klubbens vd Hans-Joachim Watzke finns det en möjlighet att värva tillbaka den tyske landslagsmittfältaren. 

– För varje spelare som har en historia i den här klubben förblir dörren öppen, säger Hans-Joachim Watzke till Bild. 

Mario Götze lämnade Dortmund 2013 för Bayern München till fansens stora besvikelse. Men kanske får den gula väggen på Signal Iduna Park se sin förre guldklimp i klubbens färger igen. Klubbens vd Hans-Joachim Watzke menar att en Götze-återkomst inte är omöjlig.

– För varje spelare som har en historia i den här klubben förblir dörren öppen. Det är inget snack om saken, säger Watze till tyska Bild.

Watze förtydligar dock att en värvning förmodligen inte är aktuell just nu.

– Mario är en Bayern München-spelare. Hans kontrakt löper ut 2017 och jag har inte hört något, varken från honom eller klubben, att de vill avsluta sitt avtal, säger han.

Kopplats ihop med Liverpool

En klubb som verkar vara sugna på att värva Götze redan till sommaren är Liverpool. Enligt uppgifter ska Jürgen Klopp vara sugen på att återförenas med mittfältaren som var en nyckelspelare stora delar av tränarens tid i Dortmund. Även Manchester United har visat intresse för 23-åringen som avgjorde VM-finalen för Tyskland VM 2014.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply