Agenten bekräftar: ”Toni Kroos kunde gått till Manchester United”

Agenten bekräftar: "Toni Kroos kunde gått till Manchester United"

Toni Kroos var på väg att skriva på för Manchester United, det bekräftar hans agent Volker Struth. Efter ett tränarbyte blev det dock en annan destination.

Sommaren 2014, Toni Kroos gör ett väldigt bra VM-slutspel och jagas av flera av de största klubbarna i världen. Han bestämmer sig för att skriva på för Manchester United, men när The Red Devils sparkade tränaren David Moyes fick han leta efter en annan klubb att flytta det, det berättar spelarens agent Volker Struth.

”I april 2014 skickade United en kopia av ett kontrakt till Kroos och David Moyes åkte och träffade honom, skriver Struth till tyska BILD enligt tidningen Diario AS.

Samma sommar höll Moyes på att föryngra truppen och hade tidigare värvat in Juan Mata, Toni Kroos skulle bli nästa storvärvning.

”Uniteds argument och kontraktet var bra tecken. Kroos gick med på att skriva på för United. Jag har fortfarande kopian, med bara Tonis signatur som saknas”, skriver han och fortsätter:

”Den 22:a april fick Moyes sparken av United och vi behövde leta efter en annan klubb igen. Till slut skrev Kroos på för Real Madrid under sommaren 2014”.

Under tiden i Real Madrid har Kroos vunnit bland annat La Liga och Champions League vid flertalet tillfällen. Han fattas dock en Copa del Rey-titel.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City vill värva Frenkie de Jong

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply