Uppgifter: United gör klart Lindelöf-affären

Uppgifter: United gör klart Lindelöf-affären

Lindelöfs agent uppges vara i Manchester

Manchester United sägs vara redo att färdigställa det sista i värvningen av Victor Lindelöf, med svenskens agent Jorge Mendes som uppges vara i Manchester tillsammans med Benfica-presidenten Luis Fillipe Vieira.

Intresset för den svenske försvararen Victor Lindelöf har exploderat på senare tid, efter att mittbacken har presterat väldigt starkt för sitt klubblag Benfica, där han numera är en startspelare, men även i det svenska landslaget, där han under sommarens EM-äventyr var en av Sveriges bästa spelare trots sin ringa ålder. 22-åringen har spelat i Benfica sedan han var 18 år gammal men det var först sommaren 2015 som han flyttades upp till Benficas a-lag och först under den andra halvan av säsongen 2015/2016 som mittbacken blev en startspelare i klubben.

Lindelöf har nu under en längre tid varit av intresse för Manchester United och enligt de senaste uppgifterna skall försvararens agent Jorge Mendes nu ha flugit över till Manchester tillsammans med Benficas president Luis Fillipe Vieira, detta skriver den engelska tidningen The Daily Star. United uppges nu vara på väg att färdigställa en transfer för försvararen värd runt 38 miljoner pund, och skulle göra Lindelöf till José Mourinhos första värvning i januarifönstret. Den portugisiske tränaren sägs vara ivrig att förstärka sitt försvar inför den andra halvan av säsongen, efter skador på flera försvarare och spelare som inte lever upp till hans förväntningar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply