bet365

Uppgifter: Storduon gör upp om Kalvin Phillips

Uppgifter: Storduon gör upp om Kalvin Phillips

Mittfältaren Kalvin Phillips har ryktats vara på väg bort från Manchester City. Nu sägs Newcastle United och Juventus vara de klubbar som ligger bäst till att värva 28-åringen.

Kalvin Philips har under tiden i Manchester City inte fått den speltid han önskat. Samtidigt ska tränare Pep Guardiola ha meddelat spelaren att han inte finns med i framtidsplanerna och att det är grönt ljus för att hitta en ny klubb i januari. Efter att detta kommit ut har flera klubbar kopplats ihop med en värvning av den engelske landslagsspelaren, och intresset växer.

Enligt FootballInsider ska Newcastle United och Juventus vara de som ligger i framkant i jakten på Philips underskrift när transferfönstret öppnar vid årsskiftet. Även Everton som tidigare visat intresse sägs ha ett finger med i spelet.

Siten skriver att City helst ser att spelaren lånas ut under resten av säsongen och det pratas om en prislapp på 7,5 miljoner pund för att få låna in spelaren.

Philips kom till Manchester City under sommaren 2022 för en summa på 45 miljoner pund och har gjort endast 31 framträdanden för klubben. Hans kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2028.

SE ÄVEN: Uppgifter: PL-klubben har kontaktat Sporting om Gyökeres

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply