Pep Guardiola redo att släppa Sergio Aguero

bet365

City-stjärnan väntar på tillstånd att få lämna klubben

Det har ryktats länge om en flytt från Manchester City för den argentinske superstjärnan Sergio Aguero. Nu verkar det också som att klubben och Pep Guardiola kommer att gå med på Agueros krav och låta anfallaren lämna till sommaren – eller kanske till och med januari.

Det har gått många år nu sedan de första ryktena tog fart om att Kun Aguero tänkte lämna Manchester City för en annan klubb. Nästan hela tiden har huvudfokuset legat på Real Madrid. Men än så länge har inte Manchester City velat släppa sin guldklimp, nu kan det dock vara nära en flytt för den argentinske storstjärnan.

Enligt The Sun hade Kun Aguero och Manchester City ett möte under gårdagskvällen, vilket enligt journalisten Dean Jones slutade med att Pep Guardiola har accepterat att låta Aguera gå.

Fortsätt intresse från Real Madrid

Real Madrid ska vara det lag som har fortsatt störst intresse av att värva honom, de uppges även vara den klubb som har störst chans att få hans signatur. Men övergången skulle inte vara helt odramatisk.

Kun har tidigare spelat i Atlético Madrid och en övergång till den värsta rivalen skulle göra honom mindre populär än vad han reda är. Anfallsstjärnan har redan fått skarp kritik från Atléticos fans efter att ha gjort uttalande om att han vill gå till Los Blancos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply