Manchester City vill stjäla Antonie Griezmann för Manchester United

Pep Guardiola vill värva franske superstjärnan

Det har länge ryktats om att Antonie Griezmann ska skriva på för Manchester United. Men nu skriver en lokaltidning att City vill stjäla stjärnan framför ögonen på rivalen.

Sergio Aguero sägs vara på väg att lämna Manchester City för att spela i Madrid igen, men inte för Atlético utan Real Madrid. Då passar Pep Guardiola på att leta efter nya ersättare till laget.

För den spanske tränarens del gäller det hitta en redan färdig världsstjärna som skulle kunna gå rakt in i startelvan och göra viktiga mål för att vinna titlar åt klubben. En som uppfyller kriterierna är Atletico Madrid-anfallaren Antonie Griezmann.

United visar intresse

Den franske landslagsstjärnan har nu visat hög klass två säsonger i rad och har legat bakom Madrid-lagets topplaceringar den senaste tiden. Jose Mourinho och Manchester United har uppgetts visa stort intresse för anfallaren som har en utköpsklausul på nästan en miljard kronor. Men de är inte ensamma om att vilja värva anfallaren.

Lokaltidningen i Manchester, Manchester News, skriver under lördagen att även rivalen Manchester City nu vill lägga ett bud på superstjärnan. Enligt samma tidning har dock City en plan ifall de inte skulle lyckas värva Antonie Griezmann, och det är att köpa Arsenals Alexis Sanchez istället. Något som inte vore omöjligt då chilenarens kontraktsförhandlingar med London-klubben för tillfället har strandat helt,

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365