”Cristiano Ronaldo är dålig för James Rodriguez”

Landsmannen sågar Ronaldos beteende

James Rodriguez har blivit allt för dryg efter tiden tillsammans med världsstjärnan Cristiano Ronaldo. I alla fall enligt den colombianske landslagsmannen Faustino Asprilla.
– Han gestikulerar varje gång han inte får bollen, säger colombianen enligt Marca.

Det är nu två år sedan som den 25-årige James Rodriguez lämnade Ligue 1 och Frankrike för att pröva lyckan i den spanska huvudstaden. Övergången blev en av årets största snackisar och James förväntningar var skyhöga. Tyvärr för colombianen själv har han inte lyckats infria dem.

Istället är han på väg att lämna Real Madrid och enligt engelsk media kan han komma att han hamna i Arsenal redan i januari då klubben är ute efter förstärkning på mittfältet.

”Dåligt inflytande”

Enligt stjärnans landsman, Faustrino Asprilla, hoppas han att James kommer spela i den klubb där han kan prestera bäst. Men han medger att vänskapen mellan James Rodriguez och Cristiano Ronaldo har skapat problem för mittfältaren.

– Jag älskar James, och jag önskar honom allt gott i livet. Men hans vänskap med Ronaldo har gjort honom lite mer dryg och otrevlig, faktiskt. I alla fall när han spelar i Real Madrid, säger Newcastle-spelaren Asprilla enligt den spanska tidningen Marca.

– Man kan se det tydligt när han spelar för Madrid. Varje gång han inte får en passning gör han som Ronaldo och gestikulerar. Det är inte bra. James är en trevlig kille, han borde fortsätta vara en lagspelare.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply