Los Angeles FC visar intresse för Wayne Rooney

Los Angeles FC visar intresse för Wayne Rooney

Anfallaren är inte prioriterad i United

Manchester Uniteds Wayne Rooney är ingen favorit i United för tillfället och kan komma att se sig om efter en ny klubb, med amerikanska Los Angeles FC som är starkt intresserade av anfallaren.

Manchester United är närvarande väldigt svaga under världstränaren José Mourinho och har inte presterat de resultat som förväntas utav dem. Mourinho är under press att börja leverera poäng för att kunna hålla sig kvar uppe i den övre delen av tabellen. Han har redan fryst ut flertalet spelare och är känd för att behandla sina spelare väldigt hårt. En av dessa är Wayne Rooney, som inte är den populäraste spelaren i Manchester United för tillfället och hans speltid under Mourinho har varit knapp, då den engelske anfallaren inte har presterat i sin toppform. Detta har eldat på spekulationer om att engelsmannen kan komma att flytta.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Star att amerikanska MLS-laget Los Angeles FC, som kommer att göra sin debut 2018, skall vara intresserade av den engelske anfallaren och kan ge det ett försök att lura honom över Atlanten.

– Wayne Rooney är ett exempel på den kaliber av spelare vi letar efter att ta in till LA FC, sade klubbens president Tom Penn.

– Vi är 18 månader bort från vår första MLS-match, så vi kommer att se om spelare av Rooneys status och rykte är intresserade, avslutade presidenten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply