Wenger har gett Walcott en deadline

Wenger vill få kontroll på Walcott-situationen

Theo Walcott har endast ett år kvar på kontraktet med Arsenal. Nu vill Arsene Wenger ha besked av Walcott – annars kan den franske managern tänka sig att sälja stjärnan.

Theo Walcott har haft en besvärlig säsong i Gunners. Efter att ha skadat det främre korsbandet i januari 2014 så har 26-åringen kämpat sig hela vägen tillbaka till planen igen. Men Walcott har haft problem med att få kontinuerligt med speltid sedan hans återkomst i slutet av 2014 och yttermittfältaren har under våren kopplats ihop med en flytt till Liverpool då Walcott öppet har berättat om missnöjet över att allt som oftast behöva inleda matcherna på bänken.

Arsenal vill dock ha kvar engelsmannen i laget och har tidigare under säsongen erbjudit en kontraktsförlängning för Walcott men ännu har inget nytt hänt i diskussionerna mellan parterna. Wenger börjar nu tröttna på att det drar ut på tiden.

”Det kanske finns ett datum”

Under fredagens presskonferens inför den avslutande omgången i Premier League så avslöjade Wenger att man satt en deadline på kontraktssamtalen med Walcott.
– Det kanske finns ett datum. Men jag ser ingen anledning om att avslöja vilken tid och dag som vi kommer att träffa Theos representaner, sade Wenger till reportrarna.

Anledningen till att Wenger satt en deadline sägs vara för att ha möjligheten att kunna sälja Walcott i sommar om ingen överenskommelse nåtts innan det satta datumet.

Walcott har inte spelat en enda 90-minuters match under säsongen, men 65-årige Wenger anser fortfarande att den hypersnabbe yttern har en ljus framtid i klubben.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply