Uppgifter: ”Sterling inväntar sommarens bud”

Framtiden för Raheem Sterling ser allt mer ut att vara någon annanstans än på Anfield. ESPN:s uppgifter säger nu att stjärna inte kommer att förlänga med sin nuvarande klubb, Liverpool.

Den 20-årige engelsmannen Raheem Sterling har under säsongen länkats ihop med storklubbar som Bayern München, Real Madrid och Arsenal. Den spanska gigantens ”b-lags-tränare”, managern för  Real Madrid Castilla, Zinedine Zidane har redan bekräftat deras intresse.

Samtidigt har förhandlingarna hackat rejält med Liverpool gällande ett nytt avtal. Nyligen kom BBC med uppgifterna att stjärnan nobbat ett förslag värt 100.000 pund i veckan.

Inget kontrakt – ingen försäljning
Nu kommer ESPN med uppgifter i ämnet på natten mot lördagen. Enligt ESPN kommer inte spelaren att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool, utan är istället inställd på att vänta och se vilka bud som ramlar in i sommar för hans underskrift. Dock rapporterar även ESPN att The Reds inte tänker sälja spelaren i sommar – trots att risken att tappa stjärnan gratis sommar 2017 existerar.

Men ramlar ett oemotståndligt erbjudande in, då kan givetvis vad som helst hända.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply