Uppgifter: Milan och Inter är efter Mamadou Sakho

Uppgifter: Milan och Inter är efter Mamadou Sakho

Liverpoolförsvararen ryktas bort

Liverpools Mamadou Sakho har varit utfryst av tränare Jürgen Klopp under en längre tid och kan komma att byta klubb i vinterns transferfönster med flertalet storklubbar intresserade, bland annat ryktas de båda Milano-klubbarna Milan och Inter hålla ögonen på försvararens status.

Mamadou Sakho är inte speciellt populär i Liverpool för tillfället. I våras åkte han fast för doping och redan innan dess var han i frysboxen under den tyske tränaren Jürgen Klopp, någonting som inte förbättrades av det faktum att han åkte fast på ett drogtest. Sedan dess har försvararen inte spelat särskilt mycket och det har talats mycket om att försvararen kan komma att lämna till vintern. Tidigare har klubbar som Stoke, West Brom, Galatasaray och Fenerbahce anmält sig intresserade av försvararen, men 26-åringen är inte intresserad av att spela i Turkiet och söker efter bättre Premier Leagueklubbar om han skall stanna. Han har även kopplats ihop med en flytt till franska Marseille, då den före detta Roma-tränaren Rudi Garcia sägs vara mycket benägen att ta in försvararen. Sakho själv vill dock inte till Ligue 1 och är dessutom en produkt av Paris Saint-Germains ungdomsakademi, vilket inte skulle falla i god jord med Marseille-fansen.

Enligt Football-Italia skall även två italienska toppklubbar och ärkerivaler, AC Milan och Internazionale, vara intresserade av vad som händer med mittbacken. Båda klubbarna skall ha hört sig för i somras och kan komma att återvända för försvararen, och Liverpool tros inte stå i vägen för affären ifråga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply